A kreativitás a fejlődés motorja

NOVEXIM Ipari Automatizálás

Automatizálás
Ipari Robotika
Célgépek
Méréstechnika
Szállítórendszerek
1/1

Ipari Robotika

Cégünk egyik fő profilja az ipari robotok integrációja a célgépeink és szerelő sorainkba. Robotikai tapasztalatunk széles körű: a precíziós elektronikai szereléstől a nehezebb 20kg-os alkatrészek mozgatásáig sok sikeres projektet készítettünk el. Cégünk mindhárom robotikai megoldásban van tapasztalata, amelyek: SCARA, Kartézi (XYZ) és humanoid robotok.

 

 

A szerelő sorokon az alkatrészek és elemek mozgatása főleg ipari robotokkal történik, amelyek inteligens megfogókkal rendelkeznek. Mi és partnereink megtervezzük és integráljuk a legmegfelelőbb megoldást a feladathoz, továbbá meglévő robotikai rendszereket is tudunk tovább fejleszteni és kiegészíteni, hogy az új kívánalmaknak megfeleljenek a gyártásban.

 

A következő cégek termékeit integráljuk a megoldásainkba: Bosch-Rexroth, SMC, FESTO, FANUC, TOSHIBA, 

 

A TOSHIBA robotok nagy választéka jó megoldást kínál aa nehéz és precíziós szerelési feladatokhoz. A TOSHIBA robotoknak kiválló ismétlési pontossága van (akár 0,01mm) és akár 0,4-0,5s ciklusidőket is el lehet érni.

 

A partnereink a TOSHIBA robotok magyarországi disztibútorai.

Ipari látó rendszerek

A megrendelőink igénye szerint a gépeinkre ipari látórendszereket integrálhatunk, ezáltal megsokszorozva a hatékonyságot.

Scara assembly unit
press to zoom
2-g-mat-n4b.jpg
press to zoom
Scara assembly unit
press to zoom
Cartesian X-Y-Z assembly unit
press to zoom
Humanoid assembly cell
press to zoom
Vision System
press to zoom
1/2